Tamminga

Overige fysiotherapie

Overige fysiotherapie

Contact

  • Afspraak maken:

  • 088-7080800

  •  
  •  

Oncologie fysiotherapie

Voor wie is het?

Medicort ondersteunt patiënten die te maken krijgen met kanker en de medische behandeling daarvan. Onze specialistische fysiotherapeut begeleidt u bij de revalidatie tijdens en na de behandeling van kanker.

Wat is het doel?

Ons doel is specialistische fysiotherapeutische zorg, op maat en ingericht naar uw wensen te verlenen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u, bij revalidatie na kanker, een vast team ziet. Onze fysiotherapeuten zullen u het gehele traject begeleiden.

Wat houdt het in?

Middels een verwijzing van huisarts of specialist kunt u bij ons een afspraak maken voor behandelingen. Heeft u vragen of wilt u advies, dan kunt u ook zonder verwijzing bij ons terecht.
Wij bieden u conditiemetingen en evaluatie, fysiotherapeutische behandeling, oedeemtherapie, begeleiding bij compressie en individuele nazorg en groepstrajecten ‘Actiever na of bij kanker’.
Daarnaast blijven wij ons ook ontwikkelen op het gebied van de oncologisch fysiotherapeutische zorg. Dit doen wij in nauwe samenwerking met diverse specialisten zoals het Alexander Monro Ziekenhuis, gespecialiseerd in borstkanker en het Helen Dowling Instituut, een vooraanstaand GGZ instelling in de psycho-oncologische zorg te Bilthoven.
Voor een second opinion kunt u ook bij ons terecht.

Vergoeding / kosten

Medicort heeft met iedere zorgverzekeraar een contract. Wij adviseren u bij uw zorgverzekeraar naar de vergoeding vanuit uw polis te informeren.