Tamminga

Over ons

Over ons

Contact

  • Afspraak maken:

  • 088-7080800

  •  
  •  

Missie/visie

Leven is bewegen. Daarom is het onze missie om met persoonlijke aandacht, deskundige begeleiding en bewezen behandelmethoden het beste te halen uit het bewegingspotentieel van onze patiënten.
 

Multidisciplinair

Een bewegingsvraagstuk kan zelden worden aangepakt met slechts één type behandelwijze of discipline. Vanuit die visie zoeken wij altijd naar de meerwaarde van de som der delen en werken aan totaalconcepten waar onze patiënt gebaat bij kan zijn. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten die intern samenwerken, zoeken samenwerking in de keten met andere zorgverleners en werken multidisciplinair.
 

Kracht van zelfmanagement

Wij geloven in de kracht van zelfmanagement. Wij zijn partner en coach van de patiënt en stimuleren hem om zelf het beste uit zichzelf te halen. Of het nu gaat om topsportbegeleiding, het leren omgaan met beperkingen of het herstel van een blessure.
 

Maatwerk

Geen situatie is dezelfde. Een bewegingsvraagstuk ontstaat en bestaat altijd in een bepaalde context, zoals medische achtergrond, sporthistorie, persoonlijke doelstellingen of levensstijl. Wij bekijken een vraagstuk dan ook altijd vanuit die context en passen de behandelmethode daarop aan.
 
Lees ook over onze kernwaarden.