Tamminga

Sport/Revalidatie

Sport/Revalidatie

Contact

  • Afspraak maken:

  • 088-7080800

  •  
  •  

Sport

Sportfysiotherapie

Bij Medicort helpen we sporters graag hun doelen te bereiken. Of je nu recreatieve sporter bent of topsporter, samen met jou proberen we het beste uit je eigen beweging te halen. Sportblessures komen helaas veelvuldig voor bij het sporten. Onze sportfysiotherapeuten bieden een goede begeleiding tijdens je revalidatie, zodat je snel van je klachten af bent.
Door de nauwe samenwerking met andere paramedici, waaronder sportartsen, en de vele ervaring op het gebied van (top)sportbegeleiding kunnen wij een snelle en effectieve revalidatie garanderen.

Blessurepreventie

Naast sportfysiotherapie kun je bij Medicort ook terecht voor blessurepreventie. Het is immers beter sportblessures te voorkomen. Zo bieden wij een blessurepreventie programma (SpartaNova), waarbij een risicoprofiel voor blessures in kaart wordt gebracht. 

Sportmedisch onderzoek

Zowel voor de recreatieve sporter als de topsporter is het interessant goed op de hoogte te zijn van de lichamelijke conditie. Dit kan bij Medicort getest worden door middel van een sportmedisch onderzoek. Daarnaast is het ook mogelijk een fitheidstest te laten uitvoeren, die je fitheid in kaart brengt. Beide onderzoeken kunnen worden vergoed door je zorgverzekeraar. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekeraar.
Je kunt een afspraak maken voor sportfysiotherapie, sportmedische onderzoeken, fitheidstesten en het blessurepreventie programma SpartaNova door te bellen naar 088-7080800 of door het maken van een online afspraak.

Lees meer over: