Tamminga

Sport/Revalidatie

Sport/Revalidatie

Contact

  • Afspraak maken:

  • 088-7080800

  •  
  •  

Fitness aanbod

FysioFitness

Onze medische fitness instructeurs en fysiotherapeuten werken nauw samen op het gebied van intake, trainingsbegeleiding en op maat gemaakte trainingsprogramma's. Door deze samenwerking kunnen wij ook bij specifieke blessures, klachtenbeelden of revalidatietrajecten gedegen begeleiding bieden. Daarnaast is het mogelijk, gebruikmakend van onze ervaring met topsporters, individuele trainingsschema’s te maken gericht op specifieke wensen/doelen bijvoorbeeld voor deelname aan wedstrijden/evenementen.
Locatie: J.C. Maylaan (Kanaleneiland) en Amsterdamsestraatweg (Zuilen).
 
Wij bieden FysioFitness aan in twee verschillende abonnementsvormen:
  • Maandabonnement
  • Jaarabonnement


FysioFitness jeugd

Fysio Fitness kinderen & jeugd is voor kinderen die graag willen sporten*, of als vervolg op FitCool of Fitkids om de ingezette weg van gezondheid en beweging onder begeleiding en met plezier uit te bouwen. 2x per week (woe/vr) zijn er groepslessen. Leeftijd tot 18 jaar. Locatie: J.C. Maylaan
* Kinderen die niet doorstromen vanuit Fit Cool Kids of Fitkids, hebben voorafgaand een intake bij de kinderfysiotherapeut.
 

FysioFitness studenten

Studenten kunnen voor een laag tarief bij ons sporten.
Locatie: J.C. Maylaan en Amsterdamsestraatweg
 

Personal Training

Met een gecertificeerd Personal Trainer gericht aan uw doelstellingen werken waarbij het behalen van uw resultaat voorop staat.


Bekijk onze openingstijden en tarieven voor fitness en hoe u zich kunt inschrijven. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over ons fitness aanbod? Neem dan contact met ons op.