Tamminga

Sport/Revalidatie

Sport/Revalidatie

Contact

  • Afspraak maken:

  • 088-7080800

  •  
  •  

Sportmasseur

Sportmassage is er voor iedereen, zowel voor topsporters als recreatieve sporters en zelfs niet-sporters kunnen veel baat hebben bij een goede massage. Herstel van het lichaam na zware lichamelijke inspanning wordt er immers door bevorderd.
 
Binnen onze praktijk werken we samen met sportmasseurs van Preaz.

Toepassingen

Sportmassage kan verstoorde spierspanningen herstellen en de conditie van de spieren onderhouden. De massage zorgt voor een verhoogde doorbloeding. Hierdoor worden afvalstoffen sneller uit het spierweefsel afgevoerd en worden voedingsstoffen sneller opgenomen. Dit maakt een sneller herstel mogelijk. Ook kunnen voorstadia van mogelijke blessures in een vroeg stadium worden ontdekt en behandeld.

Technieken

De sportmasseur past verschillende sportmassagetechnieken toe ter verbetering van de conditie van de spieren. Preventief speelt hij ook een belangrijke rol door het uitvoeren van functietesten (bewegingsuitslag, pijn en kracht). Daarnaast is de sportmasseur geschoold in het aanleggen van beschermende tapes en bandages. Zo wordt voorkomen dat er nieuwe blessures ontstaan of oude weer opspelen.

Informatie en contact

Neem voor reserveringen en meer informatie contact met ons op.