Tamminga

Sport/Revalidatie

Sport/Revalidatie

Contact

  • Afspraak maken:

  • 088-7080800

  •  
  •  

Sport/Revalidatie

 
Medicort streeft ernaar de beste faciliteiten en de laatste wetenschappelijke kennis op het gebied van sportfysiotherapie, sportrevalidatie, sportbegeleiding en orthopedische revalidatie te bieden. 
 

(Top)Sport

Medicort is erkend Sport Medisch Adviescentrum en sinds 2011 gecertificeerd als Topsport Medisch Samenwerkingsverband (TMS). Dat betekent dat we topsporters tot aan het Olymisch niveau mogen begeleiden. Maar we zijn er voor iedereen die wil sporten en daar een beperking/blessure in ervaart. Dus voor zowel topsporters als recreatieve sporters.
 
Meer over onze (top)sport-faciliteiten
 

Orthopedische revalidatie

Medicort is specialist in de revalidatie die volgt op een orthopedische ingreep in het ziekenhuis. Het gaat vaak om schouder-, heup- en knieoperaties zoals een totale heupprothese, knieprothese, voorste kruisband-, meniscus- of kijkoperatie. Orthopedische revalidatie is ook geschikt voor herstel na een trauma als gevolg van een ongeval thuis, op het werk en door sport. De fysiotherapeuten van Medicort werken intensief samen met orthopedisch specialisten volgens het Combined Quality Care concept. 
 
Meer over onze faciliteiten op gebied van orthopedische revalidatie
 
 

Specialisaties

Wij bieden een breed scala aan specialisaties binnen de (sport)fysiotherapie. Veel van onze fysiotherapeuten hebben aanvullende specialisaties, zoals sportfysiotherapie en manuele therapie.  
 
 

Kennisgebieden

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van de volgende kennisgebieden: knie, schouder, heup, elleboog, enkel, pols, voet, wervelkolom
 
Lees meer over kennisgebieden
 

Diagnostiek

Medicort volgt de nieuwe wetenschappen en innovaties in de fysiotherapeutische wereld op de voet en staat vaak ook aan de basis van nieuwe innovaties. Hierdoor beschikken wij over state-of-the-art faciliteiten en apparaten voor diagnostiek en behandeling. 
 
Lees meer over diagnostiek 
 

Fitness aanbod

Op onze locaties in Kanaleneiland en Zuilen hebben wij fitnessruimtes waar wij een breed aanbod van fitnessabonnementen aanbieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medische fitness en fitness & kids.

Lees meer over ons fitness aanbod

 

Inloopspreekuren fysiotherapie

Op diverse locaties kun je bij ons terecht tijdens de gratis inloopspreekuren met een blessure, vraag of voor advies.

Lees meer over de inloopspreekuren